Hjem / Frakt og levering

Frakt og levering

Hent i butikk.

Varer kan hentes i butikk. Vi har vårt hovedlager på Storgata 19, 0184 Oslo. Vennligst kontakt oss før du henter.

Fri frakt ved kjøp over 800,-

Like etter du har foretatt din ordre setter vi i gang prosessen med å pakke og overlevere bestillingen. Du mottar en bekreftende e-post med praktisk informasjon rundt din ordre, samt sporingsnummer på pakken hvis dette er valgt.

Vi har avtale med PostNord og Posten/Bring om avhenting av ordre fra mandag til fredag før kl 15:00. Vi pakker bestillinger fortløpende, slik at de ligger klare til forsendelse. Legg inn din ordre innen kl. 14 så er du sikret på at din bestilling blir pakket og sendt samme dag.

Rask levering over hele Norge.

Tekhuset prøver som regel å sende ut ordre så fort de blir bestilt, normalt tar det alt fra 1 til 3 virkedager.

Vi kan dessverre ikke garantere at du vil motta varene på såpass kort tid. Ettersom vi ikke kan kontrollere hvordan Posten/Bring eller PostNord håndterer sine forsendelser. Det hender av og til at det oppstår logistikkproblemer som medfører ekstra ventetid. Problemene oppstår spesielt ved juletider eller rett før sommerferien. Lenger ventetid gjelder ikke bare hos oss, men generelt også hos våre konkurrenter. (Spesielt de som bruker Posten/Bring eller PostNord sine fraktløsninger).

Frakt løsninger

Posten/Bring – Pakke i postkassen

Pris: 25 kroner
Leveringstid: 1 til 3 virkedager
Maksimalt vekt: under 2 kg

Sporing

Pakken kan spores KUN dersom den ikke ankommer din adresse og blir returnert til posten. Du vil da få en hentemelding.

Ha din postkasse godt tilgjengelig

Det er viktig å huske på at pakken vil bli sendt direkte til postkassen din. Om postkassen er låst eller utilgjengelig vil pakken bli returnert til posten. Den vil så bli skannet som en hente-sending. Dette kan forsinke forsendelsen betraktelig, men du vil motta en SMS eller e-post når pakken er klar til henting.

PostNord – MyPack Collect

Pris: 79 kroner
Leveringstid: 1 til 3 virkedager
Maksimalt vekt: Fri vekt

Sporing

Så snart din ordre er pakket og klar, vil du motta en e-post fra oss med informasjon om din bestilling samt sporingsnummer.

Følg med på pakken underveis

Ved hjelp av et sporingsnummer vil du kunne følge med på din pakke hele veien hjem. Du vil motta SMS eller e-post så snart din pakke er klar til avhenting på ditt nærmeste postkontor. PS: Pakken vil gå i retur hvis den ikke er hentet i løpet av 14 dager. Det kan tilløpe en ekstra kostnad på 200 kr, for å dekke retur-håndtering.

Lurer du på noe?

Kontakt oss

Tekhuset.no
Storgata 19, 0184 Oslo
Tlf: (+47) 98406938 | post@invotech.no
Firma: Tekhuset AS | Org nr. NO921 398 042MVA

[rev_slider alias=”Bedriftsavtale” /]

Send Rodrigo en e-post: