GoPro utstyr 

Stort utvalg av GoPro tilbehør og utstyr!

Se hele utvalget her

Mest populære GoPro utstyr

GoPro fester

Over 200 GoPro fester

Ta en titt på våre fester

GoPro stativer

Ta lekre bilder med et GoPro stativ

Stativer til GoPro

Velkommen til Tekhuset.no

Tekhuset.no er en av landets ledende nettbutikker innenfor tilbehør til GoPro. Vårt lager bugner av produkter, og vi har rask levering over hele Norge. I tillegg til effektiv levering har vi produkter til konkurransedyktige priser. Sjekk ut vårt sortiment av GoPro utstyr i dag!

Et actionkamera som gir deg store muligheter

Pakk med deg GoPro, og du kan dele mens du opplever. Kameraet er lite, nett og brukervennlig, og kan gi deg de beste minner. Dette lille kameraet gir deg muligheten til å dokumentere den villeste naturen i vidvinkel, og de feteste triksene som action kamera. Dyrk eventyrlysten både til lands og til vanns, og oppsøk dine fantasier. GoPro vil fange og ta vare på minnene for deg!

Hvorfor GoPro?

  • Kameraet er lite og nett og svært enkelt å frakte med seg på tur.
  • Vidvinkel-funksjonen gjør det mulig å fange unike bilder digitalt.
  • Kameraet er enkelt og brukervennlig.
  • Det kan festes til nær sagt alt.
  • Det finnes et stort utvalg tilbehør til GoPro som gjør det mulig å dokumentere ethvert øyeblikk og enhver situasjon under ulike forhold.
  • GoPro er et robust og slitesterkt kamera som vil fungere under alle forhold. Kameraet er i tillegg vanntett og gir dermed muligheter andre kameraer ikke kan tilby.

Få maksimalt utbytte med GoPro utstyr.

GoPro trenger et “Class 10” minnekort.  Dette kan du enkelt bestille i vår nettbutikk. For å unngå å gå tom for strøm trenger du batterier og lader til GoPro. Våre batteripakker selges inkludert lader som kan lade flere batterier samtidig. Med en GoPro selfiestang kan du ta selvportretter hvor enn du befinner deg, i byen eller i fjellet, GoPro har ingen grenser. Et GoPro stativ gir deg muligheten til å ta langdistanse bilder eller filmer av deg selv. Det kan være en god løsning hvis man ønsker å dokumentere triks eller ta et bilde “in action”.

Vi fører også GoPro oppbevaring, som sikrer ditt kamera og utstyr når det ikke er i bruk. En annen måte å beskytte ditt kamera på er å bruke et GoPro etuiVi har en rekke ulike etuier i vårt sortiment, det er kun smak og behag det kommer an på. En GoPro mikrofon gjør det mulig å spille inn høyoppløst lyd. Her vil du trenge en adapter for å koble mikrofonen til ditt GoPro kamera.

Dette er kun et lite utvalg av tilbehør og utstyr vi tilbyr i vårt sortiment. I tillegg til det som er presentert ovenfor har vi også komplette pakker av ulikt innhold.  Det meste av tilbehøret til GoPro er universalt og kan derfor brukes til alle modeller.

GoPro: En del av fremtiden

GoPro har gjort enorm suksess, og vil uten tvil være en stor del av aktive menneskers liv også i fremtiden.  Dette er et kamera som, med sine unike funksjoner og innstillinger, gir deg makten over øyeblikket. Du kan fange enhver bevegelse og enhver situasjon, og du kan dele det med verden!

Er DU stolt eier av et GoPro kamera, finn utstyret og tilbehøret du trenger hos oss!