iPhone deksel

Kjøp et splitter ny iPhone deksel hos oss idag. Vi har mobildeksler i de fleste farger og størrelser kompatibel med alle iPhone modeller. På vårt sortiment finner du deksler produsert i silikon, skinn , TPU, skai, marmor, lær, plastikk eller aluminium. Våre populære ETUI lommebok-deksler med integrert kortholder finner du også i  flere varianter. Vi garanterer at du vil finne et deksel som passer perfekt for deg. I løpet av flere år har vi samlet sammen et av Norges største utvalg av mobildeksler, vesker og ETUI. Beskytt din iPhone med et splitter ny mobil-deksel før det blir for seint. Kun 1 til 3 dager frakt over hele Norge. Billig frakt! (Gratis ved kjøp over 800,-).

Apple iPhone mobildeksel 

iPhone har hatt enorm suksess etter den først ble lansert i 2007. Apple har siden den gang utviklet og forbedret iPhone i en rekke trinn, og både form og materiale har gjennomgått store endringer. Denne smarttelefonen har hatt, og har fortsatt, en enorm appell i den vestlige verden. Flere produsenter har forsøkt å lage sine egne varianter av den populære smarttelefonen, og mange har lykkes, men iPhone er og blir en av de mest populære smarttelefonene verden over.  

Hvis du er stolt eier av en slik iPhone, bør du ta godt vare på den. Det kan du gjøre ved å kjøpe et deksel som beskytter den. Her kommer vi inn. Vårt sortiment tilbyr det nyeste og hotteste innenfor deksler til iPhone, men vi har også deksler og tilbehør til eldre utgaver av den populære telefonen. Utvalget er sammensatt av en rekke ulike bruksområder. Vi kombinerer høy kvalitet med stil og funksjonalitet i våre produkter.

Hvilket bruksområde? 

Når du skal skaffe deg et deksel til din iPhone, bør du ta stilling til et par spørsmål: Hvor mye bruker du din iPhone, og under hvilke omstendigheter?

Bruker du din smarttelefon mye utendørs i jobb eller tur-sammenheng, bør du se etter et deksel som er laget i et robust og slitesterkt materiale, det bør ha god beskyttelses-evne og det bør være vannavvisende. For de som ikke utsetter sin iPhone for like mye “fare”, finnes det en rekke ulike deksler som fokuserer mer på design og stil. Her finner du ulike farger, teksturer og materialer.

Felles for alle våre produkter er at de er laget med materialer av høy kvalitet. Er du en av de som gjerne vil kombinere deksel med lommebok, har vi en rekke ulike løsninger for deg. Det finnes ingen grenser for hva man kan kle sin iPhone i, og det gjør vi vårt ypperste for at skal bli reflektert i vårt utvalg av deksler.

Vi er her for å hjelpe deg.

Har du spørsmål angående våre deksler, eller trenger hjelp og råd før en eventuell bestilling, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post.

Kontaktinformasjon finner du i menyen i høyre hjørne.