iPhone deler

iPhone deler: Vi har et stort sortiment av reservedeler til iPhone og tilbehør. Hos oss finner du alle salgs mulige iPhone deler, der i blant: iPhone skjerm, batterier, iPhone lade-kontakt, SIM-kortholdere, hjem-knapp, front og bak-kamera moduler, høyttalere og mye mer. Kun 1 til 3 dager leveringstid over hele Norge. Billig frakt (Gratis over 800,-).

Stort utvalg av iPhone deler.

Vi fører de aller fleste reservedeler kompatible til alle Apple iPhone modeller. På vår nettbutikk vil du finne alt fra iPhone skjermer, flex-kabler, iPhone batterier, kabler, sim-kort, kamera, høyttaler, mm. Enten om det gjelder en iPhone 7 plus, iPhone 6, iPhone 6s eller en iPhone 5s: vi har garantert den delen du trenger! Tekhuset.no har lenge vært inne i gamet og solgt tusenvis av iPhone deler og tilbehør gjennom tidene. På vårt store produktsortiment finner du over 2 000 forskjellige reservedeler. Tekhuset.no har Norges største nettbutikk for salg av reservedeler til iPhone. Som du vil se når du besøker nettbutikken vår selger vi også iPhone verktøy for å montere reservedelene. Se deg rundt på nettbutikken for å få en fullstendig oversikt over alt vi selger.

Høyeste kvalitet på reservedeler til iPhone.

Hos oss er kvalitet noe vi lever etter, og hvert eneste produkt blir gransket nøye for å teste om det holder våre høye krav til kvalitet. Dette gjelder spesielt alle våre skjermer og batterier vi lagerfører. Det er kjedelig om du skulle oppleve at skjermen ikke lenger responderer på berøring, eller at misfarging av pikslene oppstår, noe som kan skje på diverse skjermer av dårlig kvalitet. Eller at enkelte batterier forårsaker for mye varme og kan skade andre komponenter på din iPhone.

Vi samarbeider kun med seriøse produsenter som tar høy kvalitet på alvor, og kan derfor tilby 12 måneders garanti på alle reservedeler du finner i nettbutikken. Skulle du oppleve funksjonalitet-feil med iPhone delene, kan du ta kontakt med vår kundeservice så ordner vi enten en ny del – eller pengene tilbake. Vi ønsker alle våre nye og gamle kunder velkommen inn til nettbutikken! Vi setter alltid pris på at du handler hos oss, og vi gjør alt vi kan for å opprettholde en god og høy kundeopplevelse!

I tillegg til å satse på kvalitet, har vi gått inn for å tilby et variert utvalg av iPhone deler:

Hvorfor velge Tekhuset.no?

Tekhuset.no har lang erfaring med netthandel. Vi har over tid stiftet kjennskap til mange leverandører, hvor vi i vår nettbutikk har samlet de beste produsentene, til de beste og billigste prisene. I tillegg til gode priser er vi svært opptatte av å ta vare på våre kunder. Dette gjør vi gjennom å tilby god kundeservice i alle ledd – uavhengig av hvilken forespørsel du måtte ha.

En kort historie om utviklingen av iPhone:

Over 10 år med ren glede –

2007: For første gang i historien ble iPhone presentert av Steve Jobs. I juni samme år ble den lansert i USA – kun 1 måned senere ble det solgt over 1 million iPhone enheter.

2008: En ny iPhone ble lansert i februar – denne gangen kom den i 16 GB. Bare 4 måneder senere lanserte Steve den første iPhone 3G. Denne ble presentert i Apple sine lokaler: Apple Worldwide Developers Conference.

2009: Det begynte å strømme inn store pengesummer inn til Apple, flere titals millioner av iPhone ble solgt verden rundt. Apple bestemmer seg for å lansere iPhone 3Gs i juli. Der “S” skulle stå for speed. Formålet var at denne iPhonen skulle være dobbel så rask som forgjengeren.

2010: Etterhvert ble det mer og mer vanlig for Apple å lansere en ny iPhone hvert år. Denne gangen ble modellen oppgradert til en slitesterk versjon: iPhone 4 blir lansert i Juni. Telefonen var tilgjengelig  i 8, 16 og 32 GB.

2011: iPhone 4s ble lansert i oktober. Denne gangen med en raskere prosessor, 8 mega-pixel kamera (1080p video) og Apples nye tale: Siri.

2012: iPhone 5 blir lansert i september. Apple bestemte seg for å oppgradere skjermen, forandre størrelsen og designet på iPhone. Første helgen etter lanseringen blir 5 millioner iPhone 5-ere solgt.

2013: iPhone 5c og iPhone 5s blir lansert i september. Dette var første gang Apple tar i bruk “touch ID” teknologien.

2014: iPhone 6 ble lansert sammen med storebroren iPhone 6 plus i midten av september. Denne gangen med større skjerm og kraftigere prosessor.

2015: iPhone 6s og iPhone 6s plus blir lansert med et revolusjonerende 3D touch-teknologi.

2016: iPhone SE ble lansert i mars. Telefonen hadde samme størrelse som en iPhone 5, men var like kraftig som en iPhone 6s. Et halvt år senere lanserer Apple iPhone 7 og iPhone 7 plus modellen. – Apple sitt nye vanntett flaggskip.

2017: 10 år etter den første iPhone utgaven ble lansert, annonserer Apple 3 nye og eksklusive modeller: iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 plus.